Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este ”Zidane din Superligă”: ”Profiluri asemănătoare!”

El este ”Zidane din Superligă”: ”Profiluri asemănătoare!”
Comentarii

Mihai Căpăţînă a oferit un interviu pentru site-ul clubului Universitatea Craiova.

Mihai Căpăţînă este jucătorul oltenilor din 2020. El a fost transferat de la FC Voluntari pentru 250.000 de euro. 

Fotbalistul este de profil mijlocaş central, dar în Bănie a fost folosit pe mai multe posturi. 

Fotbalistul a fost prezent în cantonamentul Universităţii Craiova şi a oferit un interviu. El spune că există asemănări între el şi legendarul Zidane, păstrând proporţiile, bineînţeles.  

”Profiluri asemănătoare!”

”Ţin minte că pe la 10 ani, tatăl meu mi-a cumpărat un tricou cu naţionala Franţei şi era cu Zidane. Primind acel tricou, am vrut să văd cine e şi ce face mai exact pe teren. Am intrat şi îmi plăcea foarte mult şi am rămas focusat pe ceea ce făcea Zidane la momentul respectiv.

Pot spune că aceasta este o calitate a mea, pentru că pot să mă adaptez destul de uşor pe postul pe care sunt nevoit să o fac la momentul respectiv. Profiluri asemănătoare, însă trebuie să păstrăm proporţiile pentru că ştim cine a fost Zidane şi ce a însemnat pentru fotbal.

Este o perioadă de acumulare, încărcare, aşa cum sunt toate cantonamentele pentru că ne aşteaptă un campionat lung şi cred că trebuie să ai o bază foarte bună. Pregătirea din cantonament o iei, apoi ritmul de joc din meciurile oficiale. Cred că perioadele de iarnă şi vară sunt cele mai importante.

Nu este uşoară viaţa de sportiv. Ne-am obişnuit (n.r.- cu cantonamentele), pentru că asta este ceea ce am ales noi să facem şi ne place, o facem de mult timp. Atunci când nu te gândeşti doar la lucrurile acestea (n.r.- timpul petrecut în cantonamente) cred că trece mai uşor timpul”, a spus Căpăţînă într-un interviu acordat site-ului clubului oltean.

Afla mai multe despre: craiova-mihai căpăţînă-superligă 

viewscnt
Articole similare