Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El va fi noul căpitan al Barcelonei! Cine va purta banderola după ce Lionel Messi a oficializat despărţirea de club

El va fi noul căpitan al Barcelonei! Cine va purta banderola după ce Lionel Messi a oficializat despărţirea de club

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a oficializat despărţirea de Barcelona după ce a petrecut 21 de ani la gruparea blaugrana.

Messi nu va mai evolua pentru Barca, iar căpitan o să fie Sergio Busquets, după cum a luat hotărârea staff-ul tehnic al clubului, potrivit L'Equipe. Dacă cumva mijlocaşul spaniol va fi indisponibil, vor urma în ordine Gerard Pique, Sergi Roberto şi Jordi Alba, potrivit sursei citate. 

Sezonul trecut, Busquets a fost vicecăpitan, iar Jordi Alba s-a alăturat listei. Noul căpitan al Barcei va purta banderola chiar de la primul meci al catalanilor din noul sezon al campionatului Spaniei, contra lui Real Sociedad, pe 15 august, acasă. 

Mesajul lui Messi după ce a oficializat despărţirea de Barca

Lionel Messi a susţinut, duminică, o conferinţă de presă, pe Camp Nou ,în care a vorbit cu lacrimi în ochi, despre despărţirea dintre el şi Barcelona. De asemenea, el a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi a recunoscut că PSG ar putea să fie o potenţială viitoare destinaţie pentru el. 

La câteva ore, Leo Messi a postat şi un mesaj pe contul personal de Instagram, în care le-a mulţumit fanilor şi colegilor de la echipă. 

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod!”

”Mi-ar fi plăcut să plec într-un alt mod deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva plăcut...Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv şi la final nu s-a putut.

Am doar cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care m-au însoţit în aceşti ani la club. Şi pentru suporterii noştri, care mi-au oferit toată afecţiunea şi cărora am încercat să le întorc acest lucru dăruind totul pentru acest tricou. Plec, însă nu este un adio, ci un rămas bun. Visca Barcelona”, a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

Afla mai multe despre: barcelona-la liga-sergio busquets 

viewscnt
Articole similare