Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elevii lui Guardiola, "muşcaţi" de "lupi". Înfrângere surprinzătoare pentru City. Chelsea, victorie categorică în deplasare

Elevii lui Guardiola, "muşcaţi" de "lupi". Înfrângere surprinzătoare pentru City. Chelsea, victorie categorică în deplasare

Premier League

Comentarii

Surpriza etapei cu numărul opt din Premier League a venit de pe Etihad Stadium, acolo unde Manchester City a pierdut în mod surprinzător. În alte partide, Chelsea şi Arsenal şi-au asigurat cele trei puncte.

Wolves a câştigat, 2-0, pe terenul celor de la City, iar "cetăţenii" lui Pep Guardiola au ajuns la opt puncte în spatele celor de la Liverpool, care s-au desprins în fruntea clasamentului din Premier League. Victoria "lupilor" a fost asigurată de "dubla" lui Adama Traore, goluri venite în ultimele minute ale partidei.

Cu această victorie, nu doar că Wolves a urcat până pe locul 11 în Premier League, după ce în urmă cu doar câteva etape se zbătea pe locurile din zona periculoasă, dar Nuno Espirito Santo a reuşit o performanţă incredibilă împotriva celor mai importante echipe din Anglia. În acest moment, portughezul are victorii cu Manchester City, Manchester United (două), Liverpool, Spurs, Chelsea şi Arsenal. 

În alte partide, Chelsea a învins Southampton, 4-1 în deplasare, marcatorii fiind Abraham, Mount, Kante şi Batshuayi, în timp ce Arsenal s-a impus la limită, 1-0, cu Bournemouth. David Luiz a înscris pentru prima oară de la transferul pe Emirates. 

Aşadar, pe primul loc este Liverpool cu 24 de puncte, în timp ce City are 16. Podiumul este completat de Arsenal, cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: man cityarsenalchelsea 

viewscnt
Articole similare