Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elfsborg - Hammarby. Mondialul s-a încheiat, dar fotbalul continuă pentru pariori

Elfsborg - Hammarby. Mondialul s-a încheiat, dar fotbalul continuă pentru pariori

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Elfsborg - Hammarby Suedia 16.07.2018. Campionatul Mondial din Rusia s-a încheiat, însă fotbalul continuă. Pariorii au parte astăzi de un meci interesant în campionatul Suediei, în care putem vedea multe goluri.

Ponturi pariuri Elfsborg - Hammarby Suedia 16.07.2018

Startul de sezon o îndreptăţeşte pe Hammarby să spere la un nou titlu în Suedia după o aşteptare de 17 ani. Înaintea etapei a 13-a, echipa ocupa poziţia a doua în clasament, la un punct în urma liderului AIK Stockholm, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Clasarea ar fi putut fi mult mai bună, dar formaţia antrenată de Stefan Billborn vine după o serie de trei meciuri fără victorie în campionat: 0-1 cu AIK Stockholm, 1-1 cu Kalmar şi 1-2 cu Ostersunds FK. Până atunci, echipa avusese nouă meciuri fără eşec, din care obţinuse opt victorii şi o remiză. Singurul pas greşit în tot acest timp fusese remiza din deplasare cu Hacken, scor 2-2.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Elfsborg - Hammarby Suedia 16.07.2018

De cealaltă parte, Elfsborg pare extrem de departe de titlul pe care îl aşteaptă de şase ani. În 2012, galben-negrii şi-au asigurat al şaselea şi ultimul titlu din palmares. De atunci, echipa nici nu s-a mai apropiat de podium, iar startul de sezon arată mai prost ca niciodată. Echipa se află pe locul 12 în campionat, după ce a reuşit doar patru victorii şi trei remize în cele 12 partide disputate până acum. Forma recentă arată însă o îmbunătăţire a jocului echipei pregătite de Jimmy Thelin. Formaţia vine după o serie de cinci victorii consecutive în toate competiţiile, iar în campionat a obţinut 10 puncte din ultimele patru partide: 1-1 cu IFK Goteborg, 4-1 cu Dalkurd, 2-1 cu Trelleborg şi 2-1 cu Orebro.

Elfsborg - Hammarby Peste 2,5 @ 1.70

Afla mai multe despre: elfsborghammarbysuediaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare