You are here:

Elias Charalambous a felicitat-o pe Corvinul Hunedoara după victoria din Europa League: "Asta arată multe!"

Elias Charalambous a felicitat-o pe Corvinul Hunedoara după victoria din Europa League: "Asta arată multe!"

Fotbal intern

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a decis să-şi înceapă conferinţa de presă cu un mesaj special dedicat Corvinului Hunedoara.

Laude pentru Corvinul

Corvinul a câştigat în primul tur preliminar de Europa League, 4-0 cu Paksi, vicecampioana şi câştigătoarea Cupei din Ungaria.

Corvinul a produs surpriza serii în Europa. Hunedorenii au spulberat-o pe Paksi, vicecampioana Ungariei, la capătul unui meci în care trupa lui Florin Maxim a fost superioară din toate punctele de vedere.

Azi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu U Cluj, Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a ţinut să îi felicite pe cei de la Corvinul pentru victoria înregistrată aseară, în Europa League.

„În primul rând vreau să o felicit pe Corvinul, pentru ceea ce a reuşit ieri. A fost o mare victorie! Asta arată nivelul fotbalului românesc. Sincer, suntem cu toţii fericiţi pentru astfel de victorii, mai ales de la o astfel de echipă. Bine, ştim pe Corvinul din trecut. Am înţeles că au jucat în 1982 ultima dată în cupele europene. Asta arată multe lucruri! Merită felicitări”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbcorvinul 

viewscnt
Articole similare