You are here:

Elias Charalambous a "radiografiat" LASK Linz înaintea duelului din play-off-ul Europa League: "Ăsta e obiectivul, clar!"

Elias Charalambous a "radiografiat" LASK Linz înaintea duelului din play-off-ul Europa League: "Ăsta e obiectivul, clar!"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul FCSB, a "radiografiat" LASK Linz, adversara campioanei României din play-off-ul Europa League. Cipriotul a anunţat, fără să se ferească de cuvinte, obiecvitul FCSB în dubla cu austriecii.

FCSB s-a deplasat la Linz, în Austria, pentru duelul cu LASK din manşa tur a play-off-ului Europa League, iar Elias Charalmabous nu concepe ca echipa "roş-albaştrilor" să nu treacă mai departe în cea dea doua competiţie europeană intercluburi.

Elias Charalambous, antrenor FCSB: "Meciul cu LASK Linz va fi decis de unele detalii"

Fără să dezvăluie, Elias Charalambous ştie unde se va face diferenţa între FCSB şi LASK Linz, în duelul din Austria. Totuşi, antrenorul e sigur că, în privinţa calificării, totul se va decide în meciul retur de la Bucureşti, de pe 29 august.

"LASK Linz este un club mare. Ştim că va trebui să suferim şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a obţine un rezultat care să ne ajute la returul de peste o săptămână.

În această fază a competiţiei, diferenţele dintre echipe sunt mici. Calificarea se va decide la Bucureşti. Ştim că va fi greu, dar suntem aici să muncim şi să dăm tot ce avem mai bun. E clar, obiectivul nostru este să ne calificăm.

S-a văzut şi în duelurile precedente, cu Maccabi şi Sparta. Au fost două meciuri echilibrate, care au fost decise doar de nişte detalii. Cred că la fel va fi. LASK este o echipă care are calitate individuală, dar cred foarte mult în jucătorii mei. Meciul va fi decis de unele detalii", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă dinaintea meciului LASK Linz - FCSB.

Afla mai multe despre: elias charalambouslask linzfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare