You are here:

Elias Charalambous a reacţionat după FCSB - Sparta Praga. Antrenorul campioanei României nu l-a menajat pe arbitrul danez

Elias Charalambous a reacţionat după FCSB - Sparta Praga. Antrenorul campioanei României nu l-a menajat pe arbitrul danez

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile după FCSB- Sparta Praga 2-3, partidă ce a consfinţit eliminarea campioanei României din Champions League.

Antrenorul cipriot al FCSB-ului a criticat arbitrajul lui Morten Krogh, iar în acest sens a făcut referire la faza din minutul 29 în urma căreia Darius Olaru a cerut penalty.

Elias Charalambous, necruţător cu arbitrajul după FCSB - Sparta Praga 2-3

”Din păcate nu am reuşit să ne calificăm în turul următor. Ştiam că vom avea o misiune grea când am fost conduşi cu 0-3. Am primit toate golurile din faze fixe. 

Băieţii au reacţionat foarte bine. Am reuşit să marcăm două goluri, am fost aproape să marcăm un al treilea gol ce ne-ar fi dus în extra time.

Ăsta este fotbalul, asta este viaţa, acum ne concentrăm pe meciul de campionat. Am fost aproape să egalăm, ştiam că nu va fi uşor, dar asta este. Vreau să le mulţumesc suporterilor. A fost o atmosferă fantastică. 

Nu ştiu dacă a fost din cauza antrenorului danez (n.r. al celor de la Sparta Praga), dar cred că arbitrul a judecat diferit nişte situaţii din meci.  A fost fault clar şi poate penalty la acţiunea lui Olaru. Nu ştiu de ce VAR-ul nu a intervenit.

Ar fi trebuit cel puţin 8-9 minute de prelungiri. Dacă dai 5 minute, să jucăm 5 minute, nu 4 minute şi 50 de secunde.

Nu îmi plac scuzele, dar cred că arbitrii s-ar putea descurca mai bine în astfel de meciuri”, a spus Elias Charalambous, după FCSB - Sparta Praga 2-3.

Afla mai multe despre: fcsbsparta pragaelias charalambous 

viewscnt
Articole similare