You are here:

Elias Charalambous, concluzii după LASK - FCSB. Care este starea lui Olaru: ”A cerut schimbare!”

Elias Charalambous, concluzii după LASK - FCSB. Care este starea lui Olaru: ”A cerut schimbare!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa LASK Linz, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Charalambous, prima reacţie după egalul lui FCSB

Au marcat Taoui ’34 pentru gazde şi Miculescu ‘45+2 pentru FCSB.

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, a tras primele concluzii după egalul cu LASK Linz. 

Tehnicianul a vorbit şi despre situaţia lui Darius Olaru, care a ieşit în actul secund de pe teren accidentat.

”Meciul a fost exact cum ne aşteptam. A fost greu pentru ambele echipe. Cred că am jucat organizat. Am avut ocazii în a doua repriză în special. Dacă am fi marcat golurile ar fi fost mai bine, dar şi aşa e un rezultat bun. Indiferent de rezultatul care ar fi fost astăzi, meciul decisiv ar fi fost la Bucureşti. 

Meciul a fost cum l-am pregătit, cum ne aşteptam să fie. Şi în prima repriză am fost organizaţi. În a doua repriză în mod special am avut mintea mai limpede. Puteam marca.

Darius a cerut o schimbare. Din prima opinie a doctorului nu e ceva care îl va ţine departe de teren mult. Sper să fie OK. 

A fost incredibil astăzi (.n.r întrebat despre atmosferă). Am avut fani în sectorul advers, nu aş fi crezut. Asta arată dinamica acestui club. Le mulţumesc din inimă pentru modul în care i-au împins de la spate pe jucători. Au fost senzaţionali.

Va trebui să analizăm jocul. Unde am făcut bine. Unde trebuie să îmbunătăţim. Sunt lucruri pe care trebuie să le vedem mai clar. Zburăm mâine direct pentru meciul cu Hermannstadt. Avem timp să vedem meciul ăsta după meciul cu Hermannstadt”, a spus Elias Charalambous pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare