You are here:

Elias Charalambous este sigur! Ce le-a promis fanilor după calificarea după calificarea în grupele Europa League. ”Nu mergem să ne distrăm”

Elias Charalambous este sigur! Ce le-a promis fanilor după calificarea după calificarea în grupele Europa League. ”Nu mergem să ne distrăm”

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous consideră că victoria cu LASK Linz va reprezenta un nou start pentru FCSB, având în vedere că roş-albaştrii s-au calificat pentru prima dată în grupele Europa League după şapte ani de sedcetă.

”Îmi felicit jucătorii. În ultimii ani am trecut prin momente dificile, dar am spus de multe ori că aceşti jucători nu uită fotbalul pe care îi ştiu, iar astăzi după şapte ani am reuşit să revenim în Europa League.

Este un lucru mare pentru ei, pentru fani. Aceste victorie ne va da un impuls.  Ceea ce au realizat băieţii azi este un lucru foarte mare.

Sunt bucuros pentru jucători, pentru fani. Am trecut de momentele grele. A fost un meci dificil, ne simţim bine.

Trebuie să fim siguri că nu vom merge în grupă doar să ne distrăm, ci să câştigăm jocuri”, a spus Elias Charalambous, după FCSB - Linz 1-0.

FCSB - LASK Linz 1-0

Bucureştenii au dominat startul partidei de pe stadionul Steaua, apoi Ziereis a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 10. Adil Taoui a şutat şi el în minutul 15, iar gazdele au replicat prin ocazia lui David Miculescu, din minutul 43, când bucureşteanul a trimis pe paortă şi Siebenhandl a respins.

Goalkeeperul oaspeţilor a prins şi şutul lui Florin Tănase, din minutul 45 şi la cabine s-a intrat cu scor alb. După pauză FCSB a controlat meciul, dar nu a reuşit să concretizeze decât în minutul 90+2, când Darius Olaru a pătruns pe stânga, a şutat dintr-un unghi imposibil şi a înscris golul unei calificări aşteptate de şase ani, de când FCSB a jucat ultima oară în grupele Ligii Europa.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare