You are here:

Elias Charalambous, moment de sinceritate: ”E cel mai bun antrenor român”. Avertisment direct din Cipru pentru tricolori

Elias Charalambous, moment de sinceritate: ”E cel mai bun antrenor român”. Avertisment direct din Cipru pentru tricolori

Echipa națională

Comentarii

.Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous (44 de ani) a profitat de pauza datorată meciurilor echipelor naţionale pentru a da o fugă la el acasă, în Cipru.

Elias Charalambous, laude pentru Mircea Lucescu

Antrenorul FCSB-ului a profitat de pauza internaţională şi a mers în ţara natală, Cipru, pentru a urmări partida cu România.

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă pentru Mircea Lucescu, pe care îl consideră cel mai bun antrenor român din toate timpurile. 

”Mircea Lucescu e cel mai bun antrenor român ever. Jucătorii, de asemenea, joacă în cele mai mari ligi din Europa. Asta dă valoare naţionalei. Nu cred că ciprioţilor le va fi frică, dar le vor arăta respect”, a spus Elias Charalambous.

Ce a declarat înainte de meci:

”Acum, că antrenorul s-a schimbat, jucătorii ciprioţi sunt motivaţi să arate ce pot. Ketsbaia era şi el un antrenor foarte bun.

Va fi un meci greu pentru România. După ce o echipă schimbă antrenorul, motivaţia e mai mare. Vor să demonstreze antrenorului ce pot.

Diferenţele dintre Cipru şi România sunt din ce în ce mai mici. Va fi o problemă dacă românii cred că va fi uşor. Asta le zic şi jucătorilor mei, să nu ia meciurile uşor”, a mai spus Charalambous.

Afla mai multe despre: mircea lucescuelias charalambousechipa naţională 

viewscnt
Articole similare