You are here:

Elias Charalambous, prima reacţie după ce a pierdut cu Poli Iaşi

Elias Charalambous, prima reacţie după ce a pierdut cu Poli Iaşi

FCSB

Comentarii

Echipa Poli Iaşi a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

În Ghencea, FCSB a controlat primul sfert de oră al partidei cu Poli Iaşi, dar nu a avut nici o ocazie remarcabilă. Târnovanu a intervenit la şutul lui Samayoa, din minutul 19, iar după trei minute Marius Ştefănescu a fost şi el aproape de gol. Golul a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă.

În minutul 32 Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Bordeianu şi bucureştenii au rămas în zece. Charalambous a efectuat patru schimbări la pauză însă gazdele nu au reuşit să înscrie în partea secundă, ieşenii fiind aceia care au trimis în bară, în minutul 74, prin Alin Roman.

Poli s-a impus cu 1-0 provocând surpriza, iar ieşenii sunt pe locul 8, cu 7 puncte, în vreme ce echipa campioană a României, FCSB, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a vorbit despre înfrângerea suferită azi.

”Dacă mai jucăm acest meci de câteva ori nu mai pierdem. Niciodată nu am venit aici ca să invoc scuze, nu am ce să le reproşez jucătorilor.

Am controlat jocul chiar şi în inferioritate numerică, dar ei s-au apărat bine. Reacţia pe care am văzut-o din partea jucătorilor mei după meci a fost cea mai importantă. Această înfrângere ne face mai puternici.

Nu era un meci pe care să-l pierdem. Repet, suntem puternici, împreună şi o să ne revenim. Nu sunt prea multe de spus despre meciul de azi, am început bine, apoi devierea şi cartonaşul roşu pentru Olaru. Jucătorii au încercat până la final. Asta e.

Tavi Popescu are calitate, trebuie să-şi revină. Tănase la fel, o să ajute echipa.

Sunt sigur că Olaru este foarte supărat pentru cartonaşul roşu primit. Luăm fiecare meci în parte şi trebuie să dăm totul în Europa”, a declarat Elias Charalambous la finalul partidei.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare