Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elina Svitolina a fost învinsă de o româncă aflată pe locul 217 WTA, la turneul de la Chiasso

Elina Svitolina a fost învinsă de o româncă aflată pe locul 217 WTA, la turneul de la Chiasso

Tenis

Comentarii

Surpriză uriaşă la turneul ITF de la Chiasso (Elveţia): românca Alexandra Cadanţu-Ignatik s-a calificat în ”sferturi” după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, scor 1-6, 6-2, 7-5.

  • Elina Svitolina este fost număr 3 WTA, cu semifinale la Wimbledon şi US Open, în 2019.

Svitolina o învinsese pe Gabriela Ruse

Elina Svitolina (28 ani, 1.344 WTA), care miercuri a învins-o pe Gabriela Ruse în primul tur, cu 6-4, 6-2, a disputat doar al treilea său meci după o pauză de un an de zile.

Sportiva din Ucraina este căsătorită cu tenismanul francez Gael Monfils, alături de care are o fetiţă.

  • Elina Svitolina a câştigat două din cele patru dueluri cu Cadanţu, în 2013 în semifinale la Baku, cu 6-1, 6-4, şi în 2017, în optimi la Istanbul, cu 6-3, 6-3. Românca s-a impus în prima lor confruntare, în 2011, la Telavi (Georgia), cu 7-6 (7/4), 6-4, în optimi.

În sferturile de finală ale turneului de Chiasso, Alexandra Cadanţu-Ignatik  o va înfrunta pe rusoaica Mirra Andreeva (15 ani, 312 WTA).

La dublu, Andreea Mitu şi Nadia Podoroska (Argentina) s-au calificat în semifinale, după ce au trecut de perechea Mana Ayukawa (Japonia)/Emily Webley-Smith (Marea Britanie) cu 6-2, 6-3.

În penultimul act, Mitu şi partenera sa vor juca împotriva favoritelor numărul trei, Nighina Abduraimova (Uzbekistan)/Estelle Cascino (Franţa).

Afla mai multe despre: cadantu-ignatikchiassosvitolina 

viewscnt
Articole similare