Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elisabeta Lipă, la revenirea lotului de canotaj de la CM: ”Canotajul este un model pentru sportul românesc”

Elisabeta Lipă, la revenirea lotului de canotaj de la CM: ”Canotajul este un model pentru sportul românesc”

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, care a fost alături de sportivi şi la Belgrad, a declarat, luni, la revenirea în ţară a lotului de canotaj, că sportul românesc nu moare, dovadă fiind rezultatele de la Campionatul Mondial.

"Aş putea să spun că sportul românesc nu moare. Iar canotajul este dovada vie că atunci când ai o echipă performantă, care ştie unde îşi doreşte să ajungă, vin şi rezultatele. Canotajul este un model pentru sportul românesc, aşa că le mulţumesc sportivilor alături de care am tremurat la Belgrad. Suntem pe primul loc în lume cu 11 bărci calificate, am lăsat în urmă Olanda, Anglia, SUA, Canada sau Australia", a declarat Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport.

"Felicitări pentru aceste performanţe extraordinare, sunteţi o echipă care funcţionează ca un ceasornic, o echipă profesionistă în care fiecare ştie foarte bine ce are de făcut. Voi sunteţi un model pe care mi-aş dori să îl replicăm în cât mai multe echipe din sportul românesc", a afirmat Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

România a cucerit cinci medalii - două de aur, una de argint şi două de bronz - la această ediţie a Mondialelor, fiind devansată în clasamentul final de Olanda (6-3-0), Marea Britanie (6-1-2) şi Italia (3-4-1).

Afla mai multe despre: elisabeta lipăcanotajcmaltele 

viewscnt
Articole similare