Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elisabeta Lipă nemulţumită de faptul că sportivii de la canotaj sunt în continuare acasă: ''A trecut prea mult timp!''

Elisabeta Lipă nemulţumită de faptul că sportivii de la canotaj sunt în continuare acasă: ''A trecut prea mult timp!''

Sporturi

Comentarii

Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, este total nemulţumită de faptul că sportivii de la canotaj nu şi-au început încă pregătirea pe lacul Snagov şi se află în continuare în vacanţă.

''Au trecut deja câteva zile zile de la data de 15 octombrie, când planificasem reunirea loturilor. Sportivii şi tehnicienii, care au avut o binemeritată vacanţă, sunt în continuare acasă. Mie mi se pare foarte mult. Nu este suficient că nu am început pregătirea, dar nu avem nici colectivele tehnice aprobate de către Comisia Tehnică a Comitetului Olimpic, deoarece nu avem încă acele criterii.

Acum ne confruntăm şi cu această explozie a cazurilor de COVID-19 şi nu ştiu cum vom merge mai departe. Sportivii au început să se mişte acasă, dar am senzaţia că m-am întors în urmă cu un an, când am fost trimişi acasă definitiv, vreo două luni şi jumătate, aproape trei luni.

Mă gândesc cu groază că mai sunt trei ani până la Paris. Ne dorim medalii, ne dorim ca România să scape de acest nenorocit loc 46 în clasamentul naţiunilor prezente la Jocurile Olimpice şi, totuşi, nu văd luminiţa de la capătul tunelului'', a precizat Lipă.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: elisabeta lipa 

viewscnt
Articole similare