You are here:

Elveţia - Italia | Ce pariem la cel mai echilibrat meci din optimile Euro 2024

Elveţia - Italia | Ce pariem la cel mai echilibrat meci din optimile Euro 2024

Campionatul European

Comentarii

Elveţia a fost la un pas să îi sufle Germaniei primul loc în grupă, în timp ce italienii s-au calificat mai departe cu un gol marcat în prelungirile partidei cu Croaţia. Este greu de găsit o favorită în acest meci şi ar trebui să ne aşteaptăm un duel încins, cu puţine goluri.

Trei dueluri directe în 2021

Elveţia este o cunoştinţă mai veche a italienilor. În urmă cu trei ani, ”Squadra azzura” i-a învins pe elveţieni la Euro 2020, iar în preliminariile pentru Campionatul Mondial cele două echipe şi-au împărţit punctele în două remize. Acum, lucrurile stau diferit. Elveţia pare echipa mai în formă. În faza grupelor, a învins Ungaria (3-1) şi a remizat cu Scoţia şi Germania (1-1). Italienii s-au chinuit cu Albania (2-1), au pierdut în faţa Spaniei (0-1) şi au scos o remiză norocoasă cu Croaţia (1-1). Spalletti a readus la viaţă stilul clasic al italienilor de a se apăra şi a lovi pe contraatac. Pentru că este un meci decisiv, cel mai probabil nici elveţinii nu vor risca. În aceste condiţii, merită încercat un Bet Builder la Betano cu cota 2.32 (sub 2.5 goluri şi X la pauză)

Scamacca, principalul pericol pentru elveţieni

Gianluca Scamacca, de la Atalanta, este atacantul pe care Spalletti se va baza la meciul cu Elveţia. Omul cu 12 goluri în sezonul trecut din Serie A n-a reuşit încă să marcheze la Euro. Se poate revanşa în optimile de finală, iar cota la Betani pentru un gol marcat nu este deloc de neglijat (4.35).

Echipe probabile:

  • Elveţia: Sommer; Schar, Akanji, Rodriguez; Stergiou, Xhaka, Freuler, Aebischer; Ndoye, Vargas; Embolo
  • Italia: Donnarumma; Darmian, Mancini, Bastoni; Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Pellegrini, Dimarco; Chiesa, Scamacca

Afla mai multe despre: elvetia italiapariuri euro 

viewscnt
Articole similare