Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emi Martinez şi acum el: OUT! Unai Emery a mai făcut o "victimă" la Aston Villa

Emi Martinez şi acum el: OUT! Unai Emery a mai făcut o "victimă" la Aston Villa

Premier League

Comentarii

Unai Emery (51 de ani) e antrenorul lui Aston Villa de câte săptămâni, dar face deja victime. L-a trecut pe lista neagră pe portarul Emiliano Martinez, iar acum un alt nume a intrat la "indezirabili" pentru antrenorul câştigător de Europa League cu FC Sevilla.

Adus de Steven Gerrard, fostul antrenor de pe Villa Park, Philippe Coutinho n-are viitor în Premier Leauge, la Villa, cu Unai Emery. Fotbalistul brazilian, cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, e pe făraş în Anglia după decizia lui Emery.

Emi Martinez şi acum el: OUT! Unai Emery a mai făcut o "victimă" la Aston Villa

Mundo Deportivo scrie că Unai Emery, antrenorul basc al lui Aston Vill, a făcut o nouă "victimă". Potrivit sursei citate, după ce l-a anunţat pe Emi Martinez că nu are nevoie de serviciile sale, în condiţiile în care a ieşit campion mondial cu naţionala Argentinei, tehnicianul a pus pe liber un alt jucător.

Philippe Coutinho (30 de ani), transfer de englezi de la Barcelona, este "victima" lui Unai Emery. Forma jucătorului din Brazilia nu îl încântă pe antrenor şi, în plus, a clubul din Premier League nu-şi mai poate permite salariul exorbitant pentru un club ca Villa.

Plecarea lui Philippe Coutinho de la Aston Villa va aduce bani şi în conturile Barcelonei, care a păstrat 50% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

  • 13 meciuri a strâns Philippe Coutinho în sezonul actual cu Aston Villa, cu 640 de minute în total

Afla mai multe despre: unai emeryaston villatransferplecareacoutinho 

viewscnt
Articole similare