Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Boc, ferm şi categoric: ”Am respect pentru Şumudică, dar 'U' are antrenor!”

Emil Boc, ferm şi categoric: ”Am respect pentru Şumudică, dar 'U' are antrenor!”

U Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) este în prezent liber de contract, după ce s-a despărţit de Al-Raed.

Emil Boc, ferm şi categoric: ”Am respect pentru Şumudică, dar 'U' are antrenor!”

Marius Şumudică (52 de ani) este foarte aproape să revină ca antrenor în Superligă. Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, Marius Şumudică se află în negocieri foarte avansate cu Universitatea Cluj.

Emil Boc, primarul Clujului, a vorbit despre situaţia de la Universitatea Cluj, dar şi despre varianta ca Şumi să ajungă în Ardeal. 

”Sunt consternat. Eu am cerut celor din club să mă informeze măcar cu un minut înainte de orice lucru pe care îl fac. O spun cu toată sinceritatea, Universitatea Cluj are antrenor, îl are pe Toni Petrea. E un antrenor bun, performant. Cine putea să creadă că mergi la Craiova şi îi baţi pe teren propriu? A fost o mobilizare de excepţie sub conducerea sa.

Nu ştiu să fiu intervenit vreun eveniment de altă natură. Vom avea şedinţă de Consiliu Local şi îl voi întreba pe preşedintele Radu Constantea. Universitatea are stabilitate, are antrenor, are susţinerea oraşului. Îi aşteptăm pe băieţi să vină de la Mediaş cu trei puncte pentru că au demonstrat că se poate. Restul e cancan.

Am respect pentru Şumudică, dar nu am avut nicio idee în această direcţie sau vreo discuţie. Fiecare îşi caută locul pe această piaţă. Repet, ’U’ are un antrenor pe care îl cunosc, e un om serios, profesionist, a demonstrat şi la FCSB.

Aici are independenţă totală, are stabilitate financiară, un climat stabil al oraşului şi un brand fantastic al oraşului în spatele său. Ştiu că e greu să fim în play-off, dar ar trebui să fim într-o zonă confortabilă pe care să putem construi.

Până când clubul nu scoate un cuvânt, lumea trebuie să ştie că avem antrenor. Clubul nu are vreun motiv să scoată vreun cuvânt. Avem antrenor, avem echipă, avem totul în regulă”, a declarat Emil Boc, conform stiridecluj.ro.

De-a lungul carierei, le-a mai condus pe Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Kavala, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, Al Shabab, Chiajna, Kayserispor, Rizespor, CFR Cluj şi Malatyaspor.

Afla mai multe despre: marius şumudicău clujemil bocliga i 

viewscnt
Articole similare