Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Boc, mesaj pentru suporteri înainte de CFR - U Cluj: ”Nimeni nu are voie să facă asta!”

Emil Boc, mesaj pentru suporteri înainte de CFR - U Cluj: ”Nimeni nu are voie să facă asta!”

U Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Universitatea Cluj se vor întâlni de două ori în luna octombrie.

Emil Boc, mesaj pentru suporteri înainte de CFR - U Cluj: ”Nimeni nu are voie să facă asta!”

CFR Cluj şi U se vor duela atât în Superligă, cât şi în Cupa României. Cele două echipe aşteaptă cu nerăbdăre aceste dueluri, având în vedere rivalitatea aprigă dintre cele două!

Emil Boc, primarul oraşului, a vorbit despre aceste meciuri şi a avut un mesaj pentru suporterii care vor veni la stadion.

"Sper ca la meciurile cu CFR să demonstrăm ca oraş că avem capacitatea de a gestiona un spectacol sportiv de calitate. Sunt puţin îngrijorat pentru că am primit semnale din partea ambelor cluburi că există în interiorul ambelor cluburi persoane care nu ar dori ca acest meci să fie unul liniştit şi echilibrat, ci să incite la lucruri care nu sunt conforme cu fair-play-ul.

Le atrag atenţia că ştiu şi să nu se joace cu oraşul. Nimeni nu are voie să incite în acest oraş, dincolo de fair-play-ul sportiv. Fiecare ne susţinem echipa favorită. Cer ambelor cluburi maturitate şi să îşi facă ordine în propria ogradă pentru că se ştie şi se vede.

Cele două galerii sunt convins că au înţelepciunea şi maturitatea necesară să facă ceea ce trebuie pentru sport şi pentru fair-play. Trebuie pus deoparte ceea ce s-a greşit în trecut şi să mergem mai departe cu susţineri sportive şi fair-play", a spus primarul Emil Boc, la ZIUA Live.

Ultimul duel dintre CFR şi U Cluj a avut loc în anul 2015, atunci când "Şepcile roşii" se impuneau cu 1-0.

Afla mai multe despre: emil bocu clujcfr cluj 

viewscnt
Articole similare