You are here:

Emil Săndoi a numit "principala favorită la titlu" în Superliga! "Am spus încă de la începutul campionatului" | VIDEO

Emil Săndoi a numit "principala favorită la titlu" în Superliga! "Am spus încă de la începutul campionatului" | VIDEO

Poli Iași

Comentarii

Etapa a 10 din Superliga continuă cu meciul de la Arad, dintre UTA şi Poli Iaşi. Confruntarea se vede în direct pe Orangesport.ro, de la ora 18:00.

Săndoi a avut un debut de vis la Poli Iaşi. În primul lui meci pe banca moldovenilor şi-a învins echipa de suflet, Universitatea Craiova. Săndoi le ţine pumnii oltenilor în lupta pentru titlu.

"Eu am spus încă de la începutul camionatului că eu văd Craiova în acest campionat principala favorită la titlu", a declarat Emil Săndoi. 

Ieşenii încă nu au legat două victorii în acest sezon. Speră să reuşească după meciul cu UTA. Arădenii au cinci remize în cinci meciuri disputate acasă: "În momentul de faţă, la ceea ce şi-a propus UTA pentru acest campionat, poate presiunea este mai mare pe jucătorii lor", a mai spus noul antrenor de la Poli Iaşi. 

Mijlocaşul Alin Roman şi-a spus planul: "Mergem să câştigăm, să luăm cele trei puncte. Încercăm să fim cât mai echilibraţi, în primul rand să nu pierdem, însa noi mergem la victorie", a declarat componentul lotului Politehnicii Iaşi. 

 

Afla mai multe despre: emil săndoialin roman 

viewscnt
Articole similare