Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, explicaţii pentru înfrângerea cu Portugalia U21 + Promisiunea selecţionerului: ”Vom arăta altfel cu Germania!”

Emil Săndoi, explicaţii pentru înfrângerea cu Portugalia U21 + Promisiunea selecţionerului: ”Vom arăta altfel cu Germania!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de fotbal U21 a României a pierdut vineri, pe teren propriu, meciul amical disputat împotriva selecţionatei similare a Portugaliei, scor 0-2.

Emil Săndoi, explicaţii pentru înfrângerea cu Portugalia U21: ”Vom arăta altfel cu Germania!”

Lusitanii s-au impus în meciul jucat pe Stadionul Steaua prin golurile marcate de A. Sousa (min. 24) şi Neto (min. 36). În primul minut de prelungire al meciului, arbitrul a anulat un gol al Portugaliei, marcat de Esteves, pentru o poziţie de ofsaid la Fabio Silva.

Emil Săndoi, selecţionerul României U21, a ţinut să evidenţieze diferenţa de calitate din campionatele unde evoluează portughezii şi cel românesc. 

„Cred că am făcut o primă repriză foarte proastă, cred că aiici a fost o problemă, poate şi puţin ghinion pe care îl avem. La primul meci amical al meu am jucat 4-2-3-1 cu Spania, în al doilea meci cu Olanda am jucat în alt sistem. Parcă e un făcut, când jucăm 4-2-3-1 sau 4-3-3 nu a trecut un minut şi am luat gol. 

Parcă nici eu nu îmi explic, au fost unele stângăcii făcute. Sunt jucători tineri, contează foarte mult moralul pentru ei. În a doua repriză s-au schimbat puţin lucrurile, jocul a fost puţin mai echilibrat faţă de prima. Poate este o diferenţă între campionatele în care joacă marea majoritate sau aproape toţi dintre ei şi fotbalul pe care îl avem noi. Ştim că este un decalaj, nu vreau să deranjez sau să jignesc pe nimeni, e un decalaj între echipe, e normal să fie aşa. Sunt jucători care joacă la cluburi mari din Europa, acolo joacă, nu bifează un minut sau trei sau fac un duş cu echipa. 

Am încredere că vom arăta altfel cu Germania, aşa s-a întâmplat şi la acţiunea trecută, am arătat altă faţă. O să încerc să le ridic moralul, asta şi încercat în cabină, ne aşteaptă un test foarte dificil, întâlnim echipe care îşi permit să schimbe un 11 întreg şi joacă la fel de bine. Trebuie să ne refacem pentru meciul care urmează, vom vedea ce decizii luăm”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului. 

Au jucat echipele:

  • ROMÂNIA U21: M. Popa – Ţîrlea (Pantea 46), Racoviţan, Dican (Lixandru 83), Screciu, A. Dumitrescu (Ţicu 87) – Miculescu (Petrila 46), V. Pop (Albu 46), Pitu (Grameni 83), Corbu (Baiaram 46) – Markovic (Bîrligea 46). SELECŢIONER: Emil Săndoi
  • PORTUGALIA U21: Soares – Malheiro (Almeida 46), Penetra, Araujo, Lelo (D. Costa 46) – S. Costa (Vieira 46) – Conceicao (F. Silva 46), A. Sousa (Dantas 46), Silva ( Tavares 46), Neto (Esteves 46) – Araujo (Oliveira 46). SELECŢIONER: Rui Jorge

Marţi. 28 martie, echipa României U21 va mai disputa un meci amical, în compania echipei U21 a Germaniei, la Sibiu.

Afla mai multe despre: emil sandoiromania u21 

viewscnt
Articole similare