Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, nemulţumit de arbitraj, după înfrângerea cu CFR Cluj. ”Costache mai avea puţin şi fugea cu mingea la subraţ! N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc?”

Emil Săndoi, nemulţumit de arbitraj, după înfrângerea cu CFR Cluj. ”Costache mai avea puţin şi fugea cu mingea la subraţ! N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc?”
Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut cu 0-1, contra lui CFR Cluj, într-un meci care a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii 1.

La finalul meciului, Emil Săndoi a fost supărat pe arbitraj şi a spus că reuşita lui Billel Omrani din minutul 21 trebuia anulată pentru un henţ la Valentin Costache. De asemenea, el a spus că nu a discutat cu Radu Petrescu, centralul partidei. 

”Costache mai avea puţin şi fugea cu mingea la subraţ! N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc?”

”Cred că am început destul de ezitant partida, cu puţină teamă, gândindu-ne ce adversar avem în faţă. Dar am crescut, uşor, uşor în joc şi am avut două reprize diferite. În prima repriză, CFR-ului a gestionat bine jocul. A doua repriză a fost cu un plus pentru noi.

Asta mă nemulţumeşte... toate meciurile cu echipele importante le-am pierdut la mustaţă. Şi cu FCSB, şi cu Craiova, şi astăzi, am fost foarte aproape de un rezultat pozitiv. Mi-e greu să vorbesc de problemele de arbitraj, dar mă duce gândul şi la asta. Uitaţi-vă la captura imaginii de la golul CFR-ului de astăzi. La Costache... mai şi glumim, mai avea puţin şi fugea cu mingea la subraţ. De ce să se judece în alt fel? 

Nu ştiu, chiar am stat de vorbă cu Dan Petrescu, pentru că îl apreciez foarte mult. Şi el a zis că e posibil să fi fost două lovituri de la 11 metri pentru ei. Dar cred că la faza golului trebuia acordat henţ. N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc? Dacă am fi avut VAR, Chindia avea şase-şapte puncte mai mult, asta e părerea mea şi nu poate să mi-o schimbe nimeni.

Ăsta e adevărul, se strâng meciuri. Analiza greşelilor o să o facă persoane autorizate. Mă doare şi îi doare şi pe jucători. Stăm cu un stres în plus, era altceva dacă aveam acum 25 de puncte. E normal să plătim pentru greşelile noastre, dar cred că n-ar trebui să plătim şi pentru alte greşeli. Sper să se încheie! Legea compensaţiei nu există pentru noi. Din acest campionat, echipa cea mai dezavantajată este, de departe, Chindia Târgovişte”, a spus Emil Săndoi, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cfr cluj-chindia târgovişte-emil săndoi 

viewscnt
Articole similare