Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, pe aceeaşi lungime de undă cu Mirel Rădoi. Are pretenţii de la Markovic: ”E foarte importantă atitudinea...”

Emil Săndoi, pe aceeaşi lungime de undă cu Mirel Rădoi. Are pretenţii de la Markovic: ”E foarte importantă atitudinea...”

Echipa națională

Comentarii

Jovan Markovic (21 de ani) este unul dintre cei patru jucători excluşi din lotul Universităţii Craiova de Mirel Rădoi (41 de ani).

Emil Săndoi, pe aceeaşi lungime de undă cu Mirel Rădoi. Are aşteptări mai mari de la Markovic: ”E foarte importantă atitudinea...”

România U21 a învins-o pe CSA Steaua, scor 4-2, într-un meci de verificare disputat în Ghencea, fără spectatori.

Markovic a deschis scorul pentru tricolori în minutul 18 al partidei. Emil Săndoi l-a urmărit pe tânărul jucător şi a vorbit despre situaţia sa de la Universitatea Craiova. De asemenea, selecţionerul a lăsat de înţeles că aşteaptă mai multă atitudine din partea lui Markovic. 

”Poate nu e o decizie definitivă, nu vreau să anticipez ce se poate întâmpla. Nu e atât de important golul dat, e foarte importantă atitudinea pe care o are în teren şi aici cred că ar mai putea să mai câştige în atitudine”, a declarat Emil Sândoi după amicalul României U21. 

Declaraţia lui Mirel Rădoi:

”De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sunt excluşi, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înţeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toţi, le-am spus ce trebuie să facă.

Dacă cineva crede că din şase zile se poate antrena doar cinci, greşeşte. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca şi nu va face parte din grupul ăsta”, a spus Mirel Rădoi.

Lotul României U21 pentru amicalele cu CSA Steaua şi FC Argeş:

  • Portari: Andrei Gorcea (U Cluj), Robert Popa (U Craiova 1948), Szilárd Gyenge (FK Csíkszereda);
  • Fundaşi: Dan Sîrbu (Farul Constanţa), Bogdan Racoviţan (Rakow | Polonia), Marco Ehmann (EN Paralimniou | Cipru), Victor Dican (FC Botoşani), Ricardo Farcaş (Siena | Italia), Valentin Ţicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);
  • Mijlocaşi: Marius Corbu (Puskás Akadémia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Vlad Pop (CS Mioveni), Constantin Grameni (Farul Constanţa), Alexi Pitu (Farul Constanţa), Alexandru Işfan (FC Argeş), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Octavian Popescu (FCSB), Rareş Ilie (Nice | Franţa), Adrian Mazilu (Farul Constanţa);
  • Atacanţi: Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (FCSB), Daniel Bîrligea (CFR Cluj).
 

Afla mai multe despre: jovan markovicemil sandoi 

viewscnt
Articole similare