Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi regretă situaţia în care a ajuns Chindia: ”Nu suntem într-o pasă foarte bună”

Emil Săndoi regretă situaţia în care a ajuns Chindia: ”Nu suntem într-o pasă foarte bună”

Chindia Targoviste

Comentarii

Formaţia UTA Arad a învins, sâmbăt, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1.

Emil Săndoi regretă situaţia în care a ajuns Chindia: ”Nu suntem într-o pasă foarte bună”

Unicul gol al meciului a fist marcat de Otele, în minutul 69.

Emil Săndoi regretă că a pierdut şi jocul de azi. 

”Îmi pare rău pentru că pe începutul reprizei a doua au venit câteva greşeli care parcă au prevestit golul care avea să vină. Poate că dacă înscriam noi la ocazia pe care a avut-o Chamed, unde mingea s-a scurs pe lânga bară, poate că discutam altfel acum.

Un joc cred că în prima repriză echilibrat, în prima parte din a doua cu un plus pentru că atunci s-a făcut şi deiferenţa pe tabelă. Îi felict pentru victoria de azi, felicit publicul pentru că e un public incredibil aici. 

Nu suntem într-o pasă foarte bună poate ar fi trebuit sa schimbam noi mai multe, poate că dacă am fi schimbat mai multe am fi fost în alta situaţie. Nimic nu e imposibil, totul se joacă, e adevărat că depinde de celelalte partide. Nu ar fi trebuit să pierdem azi ccm nu ar fi trebuit să pierdem nici în jocurile care au trecut din păcate pentru noi o facem numai pe greşeli individuale”, a declarat Emil Săndoi după meci. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 35 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. UTA Arad - 29, 5. U Craiova 1948 – 28, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 16, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare