Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi s-a dezlănţuit după victoria cu UTA Arad! ”S-a zis că suntem o echipă defensivă, că am tras de timp!”

Emil Săndoi s-a dezlănţuit după victoria cu UTA Arad! ”S-a zis că suntem o echipă defensivă, că am tras de timp!”
Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa UTA Arad, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Popadiuc, în minutul 55, şi Neguţ, în minutul 90+2. La finalul partidei, Emil Săndoi a fost nemulţumit de anumite declaraţii făcute în spaţiul public, conform cărora echipa condusă de el trage de timp şi joacă defensiv. În acest sezon, Chindia a înscris 10 goluri şi a primit 9. 

 ”S-a zis că suntem o echipă defensivă, că am tras de timp!”

”Sunt bucuros pentru băieţi, pentru că meritau mai multe puncte în ultimele meciuri. Pe undeva, poate că este o lege a compensaţiei. Nu pot să uite meciul cu FCSB, am luat gol în ultima secundă, din 11 metri. Oricum, se vede că ne-au revenit nişte jucători. Sunt trei puncte mari pentru noi, ne ridicăm puţin în clasament. Depinde de noi în continuare.

Aş vrea să-mi exprim o părere. N-aş vrea ca, din cauza declaraţiilor unor persoane, să fie lăsată o amprentă pe care această echipă n-o merită. S-a zis că suntem o echipă defensivă, că am tras de timp. Am fost acuzaţi după nişte meciuri în care am jucat în zece oameni. Eu n-am criticat niciodată jocul nimănui şi n-aş vrea să fim catalogaţi”, a spus Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: chindia-săndoi-liga 1-uta 

viewscnt
Articole similare