Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, surpriza de pe lista FRF. Pe net a scăpat lista cu cei 10 antrenori luaţi în calcul pentru postul de selecţioner: ”Nu e corect că au apărut”. EXCLUSIV

Emil Săndoi, surpriza de pe lista FRF. Pe net a scăpat lista cu cei 10 antrenori luaţi în calcul pentru postul de selecţioner: ”Nu e corect că au apărut”. EXCLUSIVgalerie foto

FRF

Comentarii

Andrei Vochin a confirmat lista cu cei 10 antrenori care sunt luaţi în calcul pentru postul de selecţioner.

România a rămas fără selecţioner în urmă cu aproape o lună şi jumătate şi FRF n-a reuşit nici până în prezent să găsească un alt antrenor.

După ce au fost refuzaţi pe rând de Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, cei de la FRF au alcătuit o listă cu 10 antrenori care sunt luaţi în calcul pentru postul de selecţioner.

Cei 10 antrenori aflaţi pe lista FRF pentru postul de selecţioner

Miercuri, gsp.ro a publicat o listă cu 10 antrenori pe care Comisia Tehnică i-a luat în calcul pentru postul de selecţioner.

Decizia a venit după ce Răzvan Burleanu&Co n-au reuşit să-i convingă pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu.

Aflat în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin - consilierul lui Răzvan Burleanu, a confirmat că această listă este reală, dar a rămas uimit că ea a ajuns publică.

”Am făcut pe o listă, pe care au fost nişte nume la nivelul Comisiei Tehnice. Nu e corect că au apărut cele 10 nume, din partea cui a dat-o.

S-au strâns rezultatele, echipa de negociere e formată din preşedinte şi din directorul tehnic. Am înţeles că cei de pe listă vor fi contactaţi, toţi. Sunt 15-16 oameni în Comisia Tehnică.

Vor totaliza voturile şi cei cu cele mai multe voturi vor fi contactaţi”, a confirmat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro.

Cei 10 antrenori care sunt pe lista FRF pentru postul de selecţioner

  • Adrian Mutu (42 de ani)
  • Ladislau Boloni 68 de ani)
  • Costel Gâlcă (49 de ani)
  • Liviu Ciobotariu (50 de ani)
  • Laurenţiu Reghecampf (46 de ani)
  • Daniel Isăilă (49 de ani)
  • Victor Piţurcă (65 de ani)
  • Edi Iordănescu (43 de ani)
  • Emil Săndoi (56 de ani)
  • Adrian Ursea (54 de ani)

FRF s-ar fi înţeles deja cu Adi Mutu pentru postul de selecţioner

Telekomsport.ro a anunţat în exclusivitate că, dintre cei 10 antrenori, Adi Mutu a adunat cele mai multe voturi şi sunt şanse foarte mari ca el să fie noul selecţioner.

De pe acea listă, cele mai multe voturi din partea Comisiei Tehnice au primit Adrian Mutu, Edi Iordănescu şi Adrian Ursea.

Câştigător a ieşit fostul antrenor al naţionalei U21, Adrian Mutu. Plecat recent de la U Craiova 1948, tehnicianul se va întâlni joi cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi director tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, pentru a pune la punct ultimele detalii.

Telekom Sport a aflat că joi sau vineri va fi anunţat noul selecţioner al României.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare