Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu are planuri mari: ”Vreau să lucrez pentru a deveni o jucătoare de tenis mai bună!”

Emma Răducanu are planuri mari: ”Vreau să lucrez pentru a deveni o jucătoare de tenis mai bună!”

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu spune că nu este "prea preocupată" de rezultatele din turnee, deoarece prioritatea din acest an este să-şi dezvolte jocul, relatează BBC.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani a câştigat trei meciuri în cele patru turnee pe care le-a disputat de când a revenit după o absenţă de opt luni din cauza unei accidentări.

Ea va juca joi cu Rebeka Masarova, venită din calificări, în primul tur la Indian Wells.

"Vreau să lucrez pentru a deveni o jucătoare de tenis mai bună", a declarat Răducanu.

"Nu sunt prea preocupată de turneele din acest an.Mulţi oameni ar spune că am nevoie de meciuri, dar cred că pentru mine vreau să lucrez la jocul meu şi la dezvoltarea mea. Să-mi iau timp pentru a face asta este foarte necesar şi nu doar să joc multe meciuri sau să cobor [la nivelul Challenger] pentru a face asta. Vreau să lucrez la dezvoltarea abilităţilor", a declarat ea pentru BBC Sport în sudul Californiei.

Răducanu a jucat cel mai bun tenis al său din 2023 la Indian Wells, ajungând în turul sferturi, după ce a aflat chiar înainte de începerea turneului că este posibil să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală la ambele încheieturi.

"Este doar o mică călătorie pentru mine, aş spune, nu prea ştii la ce să te aştepţi după ce ai lipsit timp de opt luni", a subliniat ea.

Răducanu a mai declarat pentru BBC Sport că este posibil să joace în meciul Marii Britanii la Cupa Billie Jean King din Franţa din aprilie, dacă va fi selectată de căpitanul Anne Keothavong.

"Nu ştiu dacă voi fi convocată. Dar dacă mi-o va cere, cred că este ok, deoarece este înaintea turneului WTA de la Stuttgart", a mai spus ea.

Afla mai multe despre: emma răducanutenisobiective 

viewscnt
Articole similare