Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu, desemnată revelaţia anului 2021 în ancheta WTA

Emma Răducanu, desemnată revelaţia anului 2021 în ancheta WTA

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică de tenis Emmma Răducanu, locul 19 WTA, a fost desemnată revelaţia anului 2021 în ancheta realizată de WTA, la care au participat jurnalişti din toată lumea.

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, unde a devenit prima jucătoare care obţine trofeul la un grand slam după ce a jucat în calificări.

Titlul de jucătoarea anului i-a revenit australiencei Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, care a câştigat în 2021 trofeele la Yarra Valley Classic, Miami Open, Stuttgart, Wimbledon şi Cincinnati. Este pentru a doua oară la rând când Barty primeşte această distincţie.

Cuplul ceh Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova a fost desemnat echipa de dublu a anului, după ce s-a impus la turneul olimpic, Madrid Open, Roland Garros şi Turneul Campioanelor.

Totodată, Krejcikova a primit şi distincţia pentru jucătoarea cu cel mai important progres în sezonul recent încheiat.

Spaniola Carla Suarez Navarro a fost câştigătoare la categoria "revenirea anului", după ce a învins cancerul limfatic de care a suferit şi s-a întors pe terenul de tenis, înainte de retragerea defintivă din activitatea competiţională.

Afla mai multe despre: emma raducanutenisrevelatia anuluiwta 

viewscnt
Articole similare