Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Stuttgart şi e la o victorie de o întâlnire cu Iga Swiatek

Emma Răducanu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Stuttgart şi e la o victorie de o întâlnire cu Iga Swiatek

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Stuttgart, cu premii totale de 611.000 de euro, şi e la o victorie de un duel cu liderul WTA, Iga Swiatek.

Jucătoarea britanică a învins-o, miercuri, în prima manşă, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva australiană Storm Sanders, locul 197 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat 70 de minute.

În faza următoare, Răducanu va evolua cu germana Tamara Korpatsch, locul 118 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

Într-un alt meci, poloneza Iga Swiatek, locul I WTA, direct acceptată în optimi, a obţinut victoria consecutivă cu numărul 20, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe germana Eva Lys, locul 342 WTA, jucătoare venită din calificări, după un meci de 62 de minute.

În faza următoare, Swiatek va joca împotriva învingătoarei din partida dintre Răducanu şi Korpatsch.

Afla mai multe despre: emma raducanu 

viewscnt
Articole similare