Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu s-a calificat în turul trei la Indian Wells, după abandonul Daianei Iastremska. Arina Sabalenka, următoarea adversară

Emma Răducanu s-a calificat în turul trei la Indian Wells, după abandonul Daianei Iastremska. Arina Sabalenka, următoarea adversară

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat în turul al treilea la Indian Wells, după ce sportiva ucraineană Daiana Iastremska a fost nevoită să abandoneze, din cauza unei probleme la stomac.

Sportiva din Marea Britanie conducea cu 4-0, 15-0, după 23 de minute de la începerea meciului, când Iastremska a decis să se retragă.

Ajungând în turul al treilea, Răducanu a trecut de două tururi consecutive pentru prima dată de la revenirea sa în competiţie în acest an, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la ambele mâini şi la gleznă în 2023.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani îşi va păstra locul în top 300 mondial, rezultatul lăsând-o pe locul 287 în clasamentul WTA.

În turul trei, ea urmează să joace cu belarusa Arina Sabalenka, campioana de la Australian Open şi cap de serie numărul 2, care a trecut de americanca Peyton Sanders, locul 64 mondial, scor  6-7(2), 6-2, 7-6(6).

Afla mai multe despre: emma răducanutenisarina sabalenka 

viewscnt
Articole similare