Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu speră să fie aptă pentru Australian Open: ”Încercăm să nu avem aşteptări prea mari!”

Emma Răducanu speră să fie aptă pentru Australian Open: ”Încercăm să nu avem aşteptări prea mari!”

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu speră că va fi aptă pentru Australian Open, primul grand slam al anului, dar încearcă „să nu aibă aşteptări prea mari”, informează BBC.

Britanica în vârstă de 20 de ani s-a retras joi din turul doi de la ASB Classic de la Auckland, după a alunecat şi s-a accidentat la glezna stângă.

”Încercăm să nu avem aşteptări prea mari!”

”Vom vedea ce va fi până luni sau când trebuie să încep turneul. Luăm fiecare zi la rând şi încercăm să nu avem aşteptări prea mari”, a spus Răducanu.

Numărul 75 mondial speră să aibă un pacurs mai bun la Australian Open, după ce la debutul său din 2022 a fost eliminată în turul doi.

”A fost cu adevărat trist pentru că mă simţeam grozav în acest sezon şi mă simţeam foarte bine cu pregătirea pe care am făcut-o fizic”, a spus Răducanu, care a lucrat cu fostul preparator fizic al lui Andy Murray, Jez Green, în încercarea de a se accidenta mai puţin.

”Dar am avut un accident pe teren, nu ştiu ce aş fi putut face pentru a evita asta cu adevărat”, a afirmat sportiva.

Răducanu a avut un sezon 2022 afectat de accidentări, retrăgându-se din cinci meciuri, dar a spus că nu se mai accidentează des şi se simte „bine”, după un meci demonstrativ din decembrie.

Afla mai multe despre: tenis-emma răducanu-australian open 

viewscnt
Articole similare