Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emma Răducanu va fi pregătită de rusul Dmitri Tursunov

Emma Răducanu va fi pregătită de rusul Dmitri Tursunov

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu va fi pregătită de rusul Dmitri Tursunov pentru turneele din SUA, unde britanica va încerca să-şi apere titlul câştigat anul trecut la US Open.

Jucătoarea de 19 ani va începe colaborarea cu Tursunov la turneul Citi Open de la Washington, care începe la 8 august.

Răducanu este fără antrenor din aprilie, când s-a despărţit de Torben Beltz. Tursunov are 39 de ani şi a fost locul 20 ATP.

Este ambasador Porsche, dar conduce o Dacia Sandero. Emma Răducanu i-a surprins pe britanici

"Emma Răducanu este imaginea Porsche, însă conduce una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie”, o Dacia Sandero, notează Daily Mail.

Răducanu, în vârstă de 19 ani, a fost văzută la volanul maşinii Dacia în această perioadă, când se pregăteşte pentru turneul de la Wimbledon.

“Deşi are destui bani ca să îşi cumpere orice maşină doreşte, campioana de la US Open Emma Răducanu este mândra posesoare a unei Dacia Sandero de cinci ani. Ea a fost văzută îmbrăcată în ţinută de sală în timp ce se urca în una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie”, a precizat Daily Mail.

În această săptămână, Răducanu a devenit ambasador Porsche şi a mărturisit că este visul ei din copilărie să aibă un Porsche 911.

“Îmi amintesc că antrenorul meu avea un 911 când eram mică. De fiecare dată când veneam la antrenament, vedeam maşina lui Porsche şi visam că într-o zi voi fi la volanul Porsche-ului meu”, a afirmat sportiva.

Emma Răducanu a obţinut un premiu de aproximativ 1,8 milioane de lire sterline din câştigarea US Open, bani cu care şi-ar permite să cumpere 20 de Porsche 911 noi, a subliniat jurnalul englez.

Conform site-ului WTA, Răducanu a obţinut până acum din activitatea în tenis premii de 3.287.787 de dolari.

Afla mai multe despre: tenis-emma răducanu-dmitri tursunov 

viewscnt
Articole similare