Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii mari la Dinamo! Fabbrini se simte rău după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Dinamovistul e internat la Matei Balş

Emoţii mari la Dinamo! Fabbrini se simte rău după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Dinamovistul e internat la Matei Balş

Dinamo București

Comentarii

Clubul Dinamo trece prin momente groaznice. Pe lângă problemele financiare şi emoţiile în privinţa retrogradării, 10 jucători au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Dintre aceştia, Diego Fabbrini (29 de ani) se simte cel mai rău.

Diego Frabbrini e internat şi se simte rău

Fotbalistul italian a avut ghinionul de a se număra printre jucătorii, care au contractat COVID-19. Diego Fabbrini a fost internat la Matei Balş, după ce s-a simţit rău, din cauza infectării, conform Fanatik. 

Sursa citată susţine că doar italianul acuză această stare, spre deosebire de colegii săi, care sunt bine. 

Cazurile de COVID-19 de la Dinamo au venit într-un moment în care Gigi Mulţescu se pregătea de primul meci, după ce a preluat echipa. Dacă dinamoviştii vor fi reprogramaţi, sunt şanse mari ca aceştia să joace cu mai multe improvizaţii pe posturi. 

Focar de coronavirus la Dinamo

Totul a început joi, chiar în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte. Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost atunci depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. La doar o zi distanţă, Andrei Sin a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.

Aum alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate.

 

Afla mai multe despre: dinamocoronavirus 

viewscnt
Articole similare