Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii mari pentru Polonia! Lewandoski s-a accidentat şi riscă să rateze debutul la EURO. Olanda a făcut din nou spectacol şi atacă podiumul european

Emoţii mari pentru Polonia! Lewandoski s-a accidentat şi riscă să rateze debutul la EURO. Olanda a făcut din nou spectacol şi atacă podiumul european
Comentarii

Echipa naţională a Olandei s a învins, luni seară, selecţionata Islandei, scor 4-0, într-un amical disputat la Rotterdam. Într-un alt meci, Polonia a dispus cu 2-1 de Turcia. Lewandowski şi Swiderski au ieşit accidentaţi.

Olandezii au jucat relaxaţi ultimul amical înainte de startul Euro 2024. La Rotterdam, Xavi Simons a deschis scorul în minutul 23 al meciului cu Islanda, iar dominarea gazdelor s-a concretizat în golul de 2-0 marcat de Virgil van Dijk, imediat după pauză, în minutul 49. Malen şi Weghorst au majorat scorul pentru Ţările de Jos, în minutele 79 şi 90+3, iar echipa lui Ronald Koeman s-a impus cu 4-0 şi va pleca spre Germania, la 36 de ani de la succesul istoric din 1988.

La Varşovia, Polonia a deschis scorul în minutul 12 cu Turcia, prin Karol Swiderski, care a înscris din pasa lui Lewandowski. După acest moment, polonezii au avut probleme cu accidentările. Swiderski a ieşit în minutul 19, iar Lewandowski în minutul 33. Turcii au reuşit să egaleze prin Bariş Yilmaz, în minutul 77, însă Zalewski a marcat golul victoriei pentru gazde, în minutul 90, şi Polonia s-a impus cu 2-1.

La Hradec Kralove, Cehia a învins Macedonia de Nord cu scorul de 2-1. Golul nord-macedonenilor a fost reuşit de Isnik Alimi, jucătorul lui Sepsi OSK.

 

 

Afla mai multe despre: lewandoskieuro 2024 

viewscnt
Articole similare