You are here:

EMOŢIONANT La cine s-a gândit Răzvan Lucescu, imediat după succesul impresionant din Asia

EMOŢIONANT La cine s-a gândit Răzvan Lucescu, imediat după succesul impresionant din Asia

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport după succesul uriaş din Asia. Antrenorul care tocmai a câştigat Liga Campionilor Asiei a discutat cu Silviu Tudor Samuilă în cadrul emisiunii Sport Center

Unul dintre momentele emoţionante ale interviului acordat de proaspătul câştigător al Ligii Campionilor din Asia a fost atunci când Răzvan Lucescu a dezvăluit la cine s-a gândit imediat după ce a realizat că a cucerit cel mai important trofeu de pe continentul asiatic: ”La marea mea iubire, iubirea vieţii mele, la Ana, soţia mea” a explicat Lucescu Jr.

Vizibil emoţionat, Răzvan a vorbit despre comparaţia cu tatăl său şi a dezvăluit de la cine a primit steagul tricolor cu care s-a înfăşurat după uriaşul succes din Japnia: ”Steagul mi l-a dat Dan Udrea. El l-a adus de la Bucureşti. Dacă azi trăiesc ceea ce trăiesc, o fac datorită lui Mircea Lucescu. El mi-a transmis asta şi datorită lui am devenit un bun profesionist. Îi datorez totul! Nu-mi plac comparaţiile, eu trăiesc de azi pe mâine, nu fac nimic programat. Nu am luat niciodată în calcul să mă compar cu ce a reuşit tatăl meu. Eu am o pasiune şi atât. Sunt trei trofee continentale în familia noastră, e foarte frumos” a mărturisit Lucescu. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare