Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enes Sali, prima apariţie în tricoul României! A devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale! Ce record a mai atins puştiul

Enes Sali, prima apariţie în tricoul României! A devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale! Ce record a mai atins puştiul

Echipa națională

Comentarii

Enes Sali şi-a făcut, la doar 15 ani, debutul în tricoul echipei naţionalei în meciul cu Liechtenstein.

Enes Sali, prima apariţie in tricoul României! A devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale

Mirel Rădoi l-a aruncat in luptă in minutul 82 pe Enes Sali, tânărul jucător de doar 15 ani! Dacă la partida cu Islanda nu a fost în lot, Sali a primit acuma seara şansa mult aşteptată de la Mirel Rădoi. 

Trimis pe teren de Mirel Rădoi, Enes Sali a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale a României, la 15 ani.
 
Până debutul său, recordul pentru cel mai tânăr fotbalist care a evoluat pentru echipa naţională îi aparţine lui Cristi Manea.

Actualul fundaş dreapta de la CFR Cluj a evoluat pentru prima dată la prima reprezentativă pe 31 mai 2014, într-un Albania - România 1-0, când avea 16 ani, nouă luni şi 22 de zile.

Ce record a mai atins puştiul

De asemenea, Enes Sali a devenit şi cel mai tânăr jucător din Europa, care a eveoluat pentru echipa naţională într-un meci oficial. Recordul precedent a fost deţinut de Martin Odegard, fostul fotbalist al lui Real Madrid, într-un meci oficial al naţionalei Norvegiei, la 15 ani, 9 luni şi 27 de zile, împotriva Bulgariei, într-o partidă din preliminariile Campionatului European. 

Afla mai multe despre: naţională românieienes sali 

viewscnt
Articole similare