Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii anunţă plecarea lui George Puşcaş de la Reading. Ce variante are internaţionalul român

Englezii anunţă plecarea lui George Puşcaş de la Reading. Ce variante are internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Presa din Anglia anunţă că Reading are probleme financiare şi ar putea fi obligată să renunţe la câţiva dintre jucătorii săi importanţi.

George Puşcaş ar urma să plece de la Reading, scriu cei de al footballleagueworld.co.uk, site care anunţă că atacantul român ar urma să fie printre jucătorii importanţi la care clubul se vede obligată să renunţe.

”The Royals” nu traversează o situaţie financiară ideală, iar ca rezultat al situaţiei globale, gruparea de pe  Madejski Stadium se vede obligată să taie din cheluieli. Cel mai probabil, doi-trei dintre jucătorii importanţi care vor avea oferte ar urma să părăsească echipa antrenată de Mark Bowen.

"Sunt îngrijorat, deoarece s-a investit foarte mult în jucători, iar acest lucru a cauzat o problemă, prin modul în care respectăm regulile pentru profit şi sustenabilitatea, iar singura cale de a ne redresa este vânzarea de jucători. Patronul a investit sume apreciabile, a insistat să aducă anumiţi jucători, i-a susţinut, însă acum este nevoie de o schimbare", a declarat, recent, directorul executiv al clubului, Nigel Howe.

Ce variante are George Puşcaş

Internaţionalul român are mai multe variante dacă se va pune problema să plece de la Reading. Românul a marcat 11 goluri în 22 de partide pentru gruparea britanică, iar recent, presa din Turcia a scris că Fenerbache este foarte interesată de transferul său.

Presa din Italia şi Turcia anunţă că Fenerbahce şi Lazio Roma s-ar fi înţeles asupra atacantului Vedat Muriqi. Acesta ar urma să ajungă în Italia în schimbul a 20 milioane de euro. În locul său, la Istanbul poate ajunge George Puşcaş.

Puşcaş are în continuare o cotă bună în Italia, iar englezii au speculat în ultima vreme chiar şi un posibil transfer la o echipă de Premier League.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare