You are here:

Enigma lui Panduru. El e fotbalistul care l-a impresionat pe expertul TV: ”Te miră de ce nu l-a păstrat Hagi”

Enigma lui Panduru. El e fotbalistul care l-a impresionat pe expertul TV: ”Te miră de ce nu l-a păstrat Hagi”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Panduru l-a remarcat pe Bodişteanu

Gazdele au dominat meciul de la Botoşani. Şeroni (min. 20) şi Matricardi (min.44) nu au prins spaţiul porţii lui Robert Popa, iar Enzo Lopez a trimis mingea în bară în minutul 45+2. Arădenii au ratat incredibil în minutul 60, când Fabry a şutat la pasa cu călcâiul a lui Ezekiel, dar Kukic a scos in extremis, iar după patru minute Şeroni a lovit bara.

În minutul 66 Eduard Florescu a şutat de la distanţă şi Robert Popa a respins în corner, însă gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 80, când Sadiku a înscris în urma unui corner.

Arădenii au ratat în al nouălea minut de prelungire, prin Omondi, care a trimis pe lângă bară şi, în cele din urmă, FC Botoşani s-a impus cu 1-0. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, câte 6. FC Botoşani ocupă poziţia a 8-a, în timp ce UTA se află pe 9.

Basarab Panduru l-a remarcat pe Bodişteanu, jucătorul moldovenilor: ”Mă miră că nu l-a păstrat Regele (n.r. Gică Hagi)”.

”Bodişteanu de mic a fost interesant, de asta te miră de ce Regele nu l-a pastrat. A fost la Galaţi, a muncit pe brânci, dar cred că vrea să joace mai mult. Tot timpul ţi s-a părut ca este diferit faţă de alţii, ca are altă tehnică. (n.r. Bodişteanu vs. Dican pentru Gică Hagi) Mie mi-a placut de Dican, acolo în poziţie de închizător. Dacă Regele îl voia nu îl oprea nimeni, clar nu l-a vrut acolo şi a plecat”, a declarat Panduru la Prima Sport.

Bodişteanu a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori. Format la Academia Hagi, noua achiziţie a FC Botoşani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

Afla mai multe despre: bodişteanugică hagipandurubotoşani 

viewscnt
Articole similare