You are here:

Epuizat şi supărat după ce a fost egalat dramatic de Italia, Modric a pus tunurile pe arbitraj: "Nu ştiu de ce au fost opt minute de prelungire"

Epuizat şi supărat după ce a fost egalat dramatic de Italia, Modric a pus tunurile pe arbitraj: "Nu ştiu de ce au fost opt minute de prelungire"

Campionatul European

Comentarii

Căpitanul naţionalei Croaţiei, Luka Modric, a declarat că "fotbalul a fost nemilos", după ce Italia a egalat în ultima secundă (1-1) în meciul direct de luni seara.

"Este foarte stresant, am luptat până la sfârşit, dar, din păcate, fotbalul a fost nemilos cu noi în această seară, a fost crud", a declarat Luka Modric.

Mijlocaşul Realului a fost desemnat omul meciului după ce a devenit cel mai în vârstă marcator din istoria Campionatului European, la 38 de ani şi 289 de zile.

"Fotbalul este de aşa natură încât de multe ori îţi pune zâmbetul pe buze, dar uneori te face foarte trist, aşa cum a fost cazul acum. Zeii fotbalului nu ne zâmbesc mereu, dar putem fi mândri de modul în care ne-am reprezentat ţara. Nu ştiu unde a găsit arbitrul opt minute de prelungiri", a adăugat croatul, care este probabil la ultimul său turneu major cu echipa naţională.

Reprezentativa Italiei, campioana europeană entitre, a reuşit o calificare in extremis în optimile Euro-2024, după ce a remizat, scor 1-1, cu Croaţia, luni seară, în grupa B. Golul egalizator a fost marcat în minutul 90+8.

În minutul 53, Croaţia a primit un penalty, acordat după un henţ în careu şi după consultarea VAR. Luka Modric a executat, dar Gigi Donnarumma a respins. Însă, după nici un minut, Luka Modric a adus Croaţia în avantaj cu un şut cu stângul. Italia a egalat în minutul 90+8 prin Matteo Zaccagni.

Cu două puncte, Croaţia este aproape eliminată din competiţie, dar trebuie să aştepte să afle dacă se află printre cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea pentru a putea spera la calificarea în optimi.

Afla mai multe despre: luka modriccroatia 

viewscnt
Articole similare