Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era catastrofal". Asta l-a tras în jos pe Florinel Coman? Thomas Neubert nu s-a ferit de cuvinte!

"Era catastrofal". Asta l-a tras în jos pe Florinel Coman? Thomas Neubert nu s-a ferit de cuvinte!

FCSB

Comentarii

Thomas Neubert (43 de ani) a vorbit despre transformarea lui Florinel Coman (25 de ani), fotbalist decisiv pentru FCSB în acest sezon din Superligă. Preparatorul fizic al FCSB a spus că, până acum, Coman "a pierdut" trei ani din carieră şi a dezvăluit motivul.

Florinel Coman pare reinventat de câteva luni, de când a început să fie jucătorul pe care FCSB îl aştepta de multă vreme. Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB, a vorbit despre schimbările petrecute în viaţa şeptarului echipei "roş-albastre".

Thomas Neubert: "Coman e foarte profesionist. Era catastrofal înainte, a pierdut 3 ani din carieră"

Preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert, nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Florinel Coman, fotbalistul-vedetă al "roş-albaştrilor". De câteva luni, Coman s-a transformat total şi a început să joace un fotbal excelent, care îl poate propulsa într-un campionat important.

Neubert a spus că Florinel Coman "a pierdut 3 ani din cariera" şi că, cel mai probabil, un grup de prieteni l-a tras în jos.

„Un jucător cu atât de mare talent şi atât de mare potenţial... Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră. Acum, de şapte-opt luni, este foarte profesionist şi în carieră, şi în viaţa extrasportivă. Înainte, Florinel Coman era catastrofal.

Cred că a fost înainte cu un grup de prieteni care-l trăgea în jos. A fost şi accidentat, dar de ce a fost accidentat de două-trei ori? Din cauza vieţii extrasportive. Acum e perfect”, a spus Thomas Neubert, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

Florinel Coman a marcat de 10 ori şi a livrat nouă pase de gol în 23 de meciuri (1767 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbthomas neubertsuperliga 

viewscnt
Articole similare