Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era ce aşteptam". Craiova, convingătoare doar pe jumătate în victoria cu Hermannstadt | EXCLUSIV

"Era ce aşteptam". Craiova, convingătoare doar pe jumătate în victoria cu Hermannstadt | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Viorel Moldovan (52 de ani) a analizat la cald victoria Craiova, 2-0 cu Hermannstadt pe "Ion Oblemenco".

U Craiova a câştigat cu 2-0 meciul jucat pe teren propriu cu Hermannstadt, cu o dublă a lui Andrei Ivan.

"Era ce aşteptam". Craiova, convingătoare doar pe jumătate în victoria cu Hermannstadt | EXCLUSIV

Moldovan a spus că se aştepta ca U Craiova să-şi ridice nivelul după înfrângerea cu FC Botoşani, primul joc din 2023. Fostul atacant din Generaţia de Aur a mai declarat faptul că echipa oltenilor a fost convingătoare doar într-o singură repriză.

"Gazon impecabil, dar puţin fotbal. Chiar de Craiova, aşteptările erau mari. Prima repriză modestă ca exprimare, au fost doar două şuturi pe spaţiul porţii. (...) Un joc bun prestat în a doua repriză, şi-au ridicat nivelul, era ce aşteptam. Până la urmă o victorie meritată!", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

U Craiova - Hermannstadt 2-0, în Superligă

CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

CS Universitatea Craiova a controlat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, dar primul gol a venit destul de târziu, în minutul 48, când Andrei Ivan a înscris cu un şut din afara careului. Căpăţână a trimis în bară în minutul 68, dar oltenii au majorat diferenţa în minutul 69, când Andrei Ivan a reuşit dubla, marcând un gol cu o lovitură de cap.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu - Căpăţînă (Mateiu 70), Screciu (Hanca 79) - Işfan, Nistor (Cîmpanu 61), A. Ivan – Rivaldinho (Koljic 61). ANTRENOR: Eugen Neagoe

FC HERMANNSTADT: Letica - C. Ene (Babic 80), Bejan, Issah - Butean, P. Petrescu (Bărbuţ 70), Mino Sota, Opruţ - Balaure (Bisceanu 70), D. Paraschiv, Oroian (Iancu 46). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Martic 63, Găman 85, Vătăjelu 88 / C. Ene 19, M. Butean 38, D. Iancu 63, R. Opruţ 77

Arbitri: Marcel Bîrsan - Bogdan Gheorghe, Mircea Orbuleţ

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Cristina Mariana Trandafir

Afla mai multe despre: viorel moldovancraiovahermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare