Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Era demiterea lui Rednic o decizie inevitabilă? Indiciile oferite de jucători încă dinaintea anunţului lui Mureşan: ”Lipsa de încredere îşi spune cuvântul”

Era demiterea lui Rednic o decizie inevitabilă? Indiciile oferite de jucători încă dinaintea anunţului lui Mureşan: ”Lipsa de încredere îşi spune cuvântul”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a fost demis surprinzător de Dinamo marţi, în urma rezultatelor slabe ale echipei.

Mircea Rednic a fost demis surprinzător marţi, după ce părea că Mureşan avea să fie cel împins în afara clubului, nu ”Puriul”.

Deşi nu se comporta adecvat cu jucătorii, persoanele importante din conducerea lui Dinamo îl considerau pe Rednic candidatul ideal pentru salvarea clubului, chiar şi după ce a strâns o victorie din 11 partide.

În momentul în care a aflat că a fost eliberat din funcţie, tehnicianul de 59 de ani se afla în biroul lui Nicolae Badea, omul ce finanţa Dinamo din umbră, făcând strategia de transferuri.

Decizia lui Mureşan l-a înfuriat pe Badea, care a anunţat că îşi va retrage sprijinul de la echipă, în timp ce nici unii fani nu au fost mulţumiţi de decizie.

După înfrângerea 0-2 cu Farul de pe teren propriu, ultima partidă din al cincilea mandat al lui Rednic la club, declaraţiile jucătorilor puteau oferi indicii că nu sunt mulţumiţi.

Era demiterea lui Rednic o decizie inevitabilă?

Pe lângă toate excluderile din lot, putea fi interpretat că fotbaliştii de fapt nu sunt de o valoare scăzută, ci doar nu vor să joace pentru ”Puriu”.

Nu ştim ce să facem ca să ieşim din starea asta în care ne aflăm. Ne aflăm pe peultimul loc şi sperăm ca de la anul să ne revenim şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare.

Nu are cum să fie o stare de spirit foarte bună şi sper să ne revenim cât mai repede. În acest moment lipsa de încredere îşi spune cuvântul şi trebuie neapărat să ne punem pe picioare şi să ne redresăm”, spunea Itu după înfrângerea cu Farul.

Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu, mai ales prin prisma faptului că nu eram cu întreg lotul. E frustrare, foarte multă frustrare, este greu.

Niciodată Dinamo nu a fost aici, nu este locul nostru aici şi este multă frustrare. Dinamo termină prima parte a campionatului pe penultimul loc, e foarte frustrant şi rău pentru noi. Păcat!”, adăuga Eşanu.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare