You are here:

"Era mină de aur!". Marius Şumudică nu vede cu ochi buni plecarea lui Albion Rrahmani de la Rapid: "E foarte greu să găseşti număr 9"

"Era mină de aur!". Marius Şumudică nu vede cu ochi buni plecarea lui Albion Rrahmani de la Rapid: "E foarte greu să găseşti număr 9"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) nu vede cu ochi buni plecarea lui Albion Rrahmani (23 de ani) de la Rapid.

Rapid l-a vândut pe Rrahmani cu cinci milioane de euro la Sparta Praga, în Cehia, şi a rămas fără cel mai bun atacant din lot, căruia trebuie să-i găsească acum înlocuitor. Rrahmani îl urmează la Praga pe Ermal Krasniqi, plecat pentru două milioane de euro în capitala Cehiei.

Cine umple "golul" lăsat de plecarea lui Rrahmani? Şumudică: "Era mină de aur pentru Rapid"

Şumudică a spus că, în opinia sa, plecarea lui Albion Rrahmani va fi o mare pierdere pentru Rapid şi că giuleştenilor le va fi foarte greu să-i găsească un înlocuitor de aceeaşi calitate.

"(n.r. - E o pierdere plecarea lui Rrahmani?) Enormă, e foarte greu să găseşti număr 9, sunt rari. Rrahmani era mină de aur pentru Rapid. Nu e treaba mea reţeta financiară, vorbesc din punct de vedere sportiv. Rrahmani este cel mai bun vârf de atac care a venit în România de la (n.r. - Cyril) Thereau încoace. (…) E o pierdere pentru Rapid", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Albion Rrahmani a strâns 29 de meciuri, 18 goluri şi nouă pase decisive la echipa din Giuleşti.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidtransferalbion rrahmaniplecare 

viewscnt
Articole similare