Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era un angajament împotriva firii!”. Marius Şumudică, felicitat de Florin Punea că a refuzat FCSB-ul

”Era un angajament împotriva firii!”. Marius Şumudică, felicitat de Florin Punea că a refuzat FCSB-ul

Superliga

Comentarii

Florin Prunea a discutat despre subiectul arzător ce a înnebunit lumea fotbalului românesc pentru mai puţin de o zi, posibila venire a lui Marius Şumidcă la FCSB.

Florin Prunea l-a felicitat pe Marius Şumudică pentru că a refuzat-o pe FCSB. Rapidist de mic, tehnicianul recunoscuse că aceasta mutarea ar fi fost împotriva sufletului său, iar, după mai multe presupuse neînţelegeri cu Becali asupra staff-ului, ar fi ales să nu accepte propunerea latifundiarului.

Marius Şumudică, felicitat de Florin Punea că a refuzat FCSB-ul

Florin Prunea este de părere că decizia lui Şumi a fost una înţeleaptă şi l-a lăudat pentru drumul ales. Fostul portar a explicat că, din postura de fan al Rapidului şi inamic recunoscut al ”roş-albaştrilor”, tehnicianul trecut ultima oară pentru Rizespor şi-ar fi dat acordul pentru o colaborarea nefirească.

”Era un angajament împotriva firii! Şumi, ştie toată lumea, este un rapidist convins. Probabil că a fost o ofertă, orice e posibil. Până nu-ţi pui semnătura pe un document, e bine ca discuţiile să rămână private. Una peste alta, este bine pentru Şumudică. Contează enorm staff-ul tău, deci înseamnă că nu era o chestiune serioasă.

Şumudică a ajuns la un anumit nivel şi îl felicit că nu a cedat. Patronul FCSB-ului te încalecă atunci când îţi simte slăbiciunea. Cred că relaţia lor nu va avea de suferit, este una foarte strânsă. Este bine că rămân prieteni”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbmarius şumudicăşumudică fcsbflorin prunea 

viewscnt
Articole similare