Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era un Campionat Mondial sărac fără Messi”. Concluzia lui Florin Lovin după ultimele meciuri din grupa C: ”Polonia m-a dezamăgit”

”Era un Campionat Mondial sărac fără Messi”. Concluzia lui Florin Lovin după ultimele meciuri din grupa C: ”Polonia m-a dezamăgit”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Argentinei a învins miercuri, scor 2-0, selecţionata Poloniei, ambele formaţii calificându-se în optimile Cupei Mondiale.

”Era un campionat mondial sărac fără Messi”. Concluzia lui Florin Lovin după ultimele meciuri din grupa C: ”Polonia m-a dezamăgit”

Sud-americanii au ratat un penalti în prima repriză, prin Messi, în minutul 38, când portarul polonez Szczesny a parat şutul starului argentinian. Totuşi, echipa lui Lionel Scaloni a deschis scorul imediat după pauză, în minutul 46, atunci când Mac Allister a trimis în plasă centrarea lui Molina.

În minutul 68 Julian Alvarez a înscris pentru 2-0 din pasa lui Enzo Fernandez. Polonia a fost dominată şi a pierdut cu 0-2, dar se califică mai departe, în optimi, la egalitate de puncte cu Mexic, dar cu golaveraj mai bun.

Florin Lovin a urmărit partida Polonia - Argentina şi a ajuns la următoarea concluzie: ”Era un campionat mondial sărac fără Messi. Lewa are cea mai favorită înfrângere în seara aceasta. Polonia m-a dezamăgit, la fel şi Danemarca.

Azi, Argentina a dominat copios, Polonia este norocoasă. Ei au intrat în careu prima oară în minutul 60 şi ceva. Argentina a avut 24 de şuturi pe poartă. Dar, uite, că se poate şi aşa... Mexic trăieşte o dramă. Dar.. asta este frumuseţea fotbalului. Eu, personal, pe Polonia nu o văd să meargă mai departe. Nu cred că poate. Asta era scena (n.r. de la CM) unde trebuie să dai totul, ei nu au făcut-o. Eriksen nu cred că mai poate aduce un plus”.

În clasamentul final al grupei C s-a impus Argentina (6 puncte), urmată de Polonia (4 puncte), Mexic (4 puncte) şi Arabia Saudită (3 puncte).

Messi a bătut recordul lui Maradona! Ce a reuşit în Polonia - Argentina

Afla mai multe despre: poloniaargentinamessi 

viewscnt
Articole similare