You are here:

"Eram barman înainte să vin în Europa". Primul japonez din istoria Universităţii Craiova îşi spune povestea: "Acasă nu puteam face nimic" | VIDEO

"Eram barman înainte să vin în Europa". Primul japonez din istoria Universităţii Craiova îşi spune povestea: "Acasă nu puteam face nimic" | VIDEO
Comentarii

Primul japonez din istoria Universităţii Craiova are o poveste inedită. Înainte să prindă un transfer în Europa, Takuto Oshima era barman la el în ţară. Abia ajuns în Bănie, a învăţat deja primele cuvinte în limba română.

Takuto Oshima este mijlocaşul pe care Gâlcă l-a vrut cu orice preţ la Craiova. În 2020, Oshima a lăsat Japonia pentru o echipă de amatori din Slovacia. A făcut imediat pasul spre prima ligă, iar doi ani mai târziu s-a transferat în Polonia.

"La început lucram la un bar. Eram barman înainte să vin în Europa. Pandemia era în floare în Japonia şi nu puteam să fac nimic. Mă gândeam să mă las de fotbal şi să-mi găsesc un alt job. Agentul meu m-a întrebat dacă vreau să merg în Europa în probe, să-mi încerc şansa. Şi am zis: <<Da, de ce nu?”>>", a spus mijlocaşul Universităţii Craiova. 

Oshima a învăţat engleza de pe YouTube. Primele lecţii de română le-a luat de la un coleg: "Bună! Numele meu e Takuto Oshima! O să învăţ limba română, hai să începem!". 

Mihai Căpăţână a intrat în joc: "Salut! Sunt Mihai Căpăţână şi o să învăţ câteva cuvinte în japoneză". 

Afla mai multe despre: takuto oshimatakuto oshima universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare