Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eram sigur". A văzut ce se întâmplă la Rapid şi a "citit" direcţia în care merge clubul: "Sunt preocupări" | EXCLUSIV

"Eram sigur". A văzut ce se întâmplă la Rapid şi a "citit" direcţia în care merge clubul: "Sunt preocupări" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Marian Rada (63 de ani) a vorbit despre perioada în care se află Rapid acum faţă de anii tulburi prin care a trecut clubul din Giuleşti. Fostul fotbalist al "alb-vişiniilor" a spus că era sigur că echipa va ajunge să se bată la titlu.

Marian Rada a "citit" direcţia în care merge Rapidul, după venirea lui Dan Şucu în acţionariatul clubului, alături de Victor Angelescu. Omul apropiat de giuleşteni e sigur proiectul început de Şucu, Angelescu şi Daniel Niculae la Rapid va merge din ce în ce mai bine.

Şucu, Angelescu, Niculae, formulă câştigătoare pentru Rapid? Marian Rada: "Sunt sigur că există preocupări ca pe viitor să se întărească şi mai mult"

Fostul fundaş din Giuleşti a spus că era sigur că Rapidul va ajunge din nou să se bată la titlul din Superligă după venirea lui Dan Şucu, "un om care investeşte cu cap". Marian Rada e de părere că, odată cu ambiţiile de titlu, mentalitatea giuleştenilor ar trebui să se schimbe şi să nu mai fie mulţumiţi dacă echipa câştigă împotriv rivalelor FCSB şi Dinamo, dar nu se bate la titlu.

"Eram sigur că Rapid se va bate la titlu şi asta se va întâmpla cât există formaţia asta de conducere şi lotul actual, se va bate la titlu în continuare. Sunt sigur că sunt preocupări ca pe viitor să se întărească şi mai mult lotul pentru cupele europene. (n.r. - Dan Şucu) Un asemenea om echilibrat, care investeşte cu cap este ceva benefic, extraordinar pentru Rapidul actual.

La Rapid tot timpul a fost aşa. Ziceau 'se pierde orice meci, toate meciurile, doar să câştigăm cu Steaua şi cu Dinamo' şi suporterii erau mulţumiţi. Acum dorind să câştigi campionatul nu mai poţi să gândeşti aşa", a spus Marian Rada, într-un interviu pentru Orange Sport.

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro, în etapa a 30-a din Superligă, ultima din sezonul regulat.

Afla mai multe despre: marian radarapidsuperligatitludan sucufotbal 

viewscnt
Articole similare