Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric Bicfalvi este optimist înainte de startul în Liga Naţiunilor. Ce a declarat la revenirea în România

Eric Bicfalvi este optimist înainte de startul în Liga Naţiunilor. Ce a declarat la revenirea în România

Stranieri

Comentarii

Eric Bicfalvi spune că este foarte optimist înaintea meciurilor cu Muntenegru (7 septembre, 21:45) şi cu Serbia (10 septembrie, 21:45). Mijlocaşul lui FC Ural speră că va reuşi două victorii.

Mijlocaşul de 30 de ani este jucător de bază la FC Ural şi jocurile bune pe care le-a făcut în Rusia i-au adus convoncarea la naţională. România va debuta în Liga Naţiunilor şi Bicfalvi spune că naţionala noastră poate începe cu dreptul: ”Normal că suntem pregătiţi, am venit cu gânduri pozitive, sunt două meciuri pe care e normal să încercăm să le câştigăm”, a declarat Bicfalvi pentru Telekom Sport.

Bicfalvi a avut evoluţii bune la FC Ural, însă echipa sa ocupă doar locul 12 în campionatul Rusiei, cu 4 puncte în 6 etape. Internaţionalul român este însă convins că Ural va reuşi să scoată rezultate mai bune:

”Pe plan personal, îmi merge destul de bine. Ca şi colectiv, încă scârţâim, dar am încredere în echipa noastră şi o să remediem tot împreună. Dupa Mondial, nivelul a mai crescut, echipele din EL, câte sunt calificate, spun tot şi, din păcate, e un minuis pentru noi”, a mai spus Bicfalvi.

Afla mai multe despre: romaniaeric bicfalvimuntenegruserbialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare