Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar consideră că o să fie un adevărat război la Cluj la derby-urile dintre CFR şi ”U”: ”Vor fi jocuri cu casa închisă!”

Erik Lincar consideră că o să fie un adevărat război la Cluj la derby-urile dintre CFR şi ”U”: ”Vor fi jocuri cu casa închisă!”

U Cluj

Comentarii

Antrenorul lui ”U”, Erik Linkar, a vorbit despre rivalitatea dintre cele două echipe din Cluj.

Universitatea Cluj a promovat în Liga 1, după ce a câştigat barajul cu Dinamo, scor 1-1 la Bucureşti, 3-1, la general. U Cluj şi-a asigurat revenirea în prima ligă după o absenţă de şapte ani, după ce a reuşit să învingă echipa ”soră”, Dinamo, la barajul de promovare / menţinere.

Echipa pregătită de Erik Lincar avea o bună şansă de a îşi asigura un loc care ducea direct în Liga 1, dar l-a pierdut în favoarea lui Hermannstadt, după ce a fost învinsă de sibieni şi de Unirea Slobozia pe teren propriu. Aşadar, ardelenii au fost nevoiţi să ia calea cea grea şi au plecat cu a doua şansă împotriva lui Dinamo, dar au reuşit încă din tur să îşi asigure, mai mult sau mai puţin, promovarea.

Antrenorul echipei nou promovate în Liga 1 consideră că meciurile dintre cele două cluburi din Cluj se vor juca cu casa închisă. Linkar susţine că CFR este mai valoroasă, dar spune că U Cluj este un club foarte îndrăgit de oamenii din Ardeal. 

”Vor fi jocuri cu casa închisă!”

”Palmaresul este de partea lui CFR, dar U Cluj este iubită în Cluj şi în Ardeal. Sunt mulţi oameni care vin să urmărească meciurile acestei echipe. U Cluj nu a fost niciodată o echipă bogată, dar acum rivalitatea există şi cred că va exista pentru totdeauna. În trecut a fost alimentată de oamenii din anturajul lui CFR şi suporterii nu vor uita acest lucru prea repede. Vor fi jocuri cu casa închisă, atât la noi, cât şi pe stadionul lui CFR.

În momentul de faţă nu putem vorbim de un echilibru din punct de vedere al valorii pentru că CFR este campioana României de cinci ani, dar eu cred  că prin determinare şi ambiţie putem obţine punct sau puncte”, a spus Erik Lincar, pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: u cluj-cfr-liga 1-linkar 

viewscnt
Articole similare