Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar, înainte de Dinamo - U Cluj: ”Ne aşteaptă infernul la Bucureşti”

Erik Lincar, înainte de Dinamo - U Cluj: ”Ne aşteaptă infernul la Bucureşti”

Dinamo București

Comentarii

U Cluj dispută returul de duminică, de la ora 21:00, din „Ştefan cel Mare”, de la 2-0 pentru ardeleni, după golurile lui Remacle şi Boiciuc.

Dinamo a pierdut prima manşă a barajului cu U Cluj cu scorul de 0-2, iar ”câinii” au nevoie de o minune în Ştefan cel Mare pentru a continua în Liga 1.

Interes uriaş pentru returul dintre Dinamo şi Universitatea Cluj! Fanii „câinilor” au epuizat aproape toate biletele, astfel că meciul se va disputa cu siguranţă în faţa unui stadion arhiplin.

Erik Lincar, antrenorul echipei U Cluj, a prefaţat duelul cu Dinamo şi a recunoscut că îi aşteaptă un meci greu în Ştefan cel Mare. 

"Nu cred că cineva are dreptul să ne subestimeze şi pe noi şi aici aş vrea să fac doar o mică remarcă. Am avut un om mai puţin din minutul 72. Dinamo a avut un om în plus şi nu ştiu dacă şi-a creat după acel moment o situaţie foarte clară de a marca şi noi am reuşit să marcăm în minutul 82, care sper să ne ajute în obţinerea obiectivului. 

Cu siguranţă ne va aştepta infernul la Bucureşti, dar mizez foarte mult pe bărbăţia, pe forţa grupului, care am spus că va face diferenţa în acest dublu meci cu cei de la Dinamo şi am mare încredere că ei vor fi puternici şi că vor rezista tuturor presiunilor care vor fi în acea seară. Respect Dinamo, respect toţi jucătorii de la Dinamo, dar nu îmi doresc ca cineva să fie avantajat. Ei dacă vor reuşi să aibă o evoluţie bună, e OK, să câştige. 

Sunt sigur că în România sunt arbitri care pot fi imparţiali, deşi va fi presiune pe toată lumea, dar îmi doresc să fiu arbitrat corect", a spus tehnicianul conform site-ului oficial al clubului.

"Am încercat să-i conving pe jucătorii mei să înţeleagă că jocul porneşte de la 0-0, să considere că e doar prima manşă şi că mergem la Bucureşti să obţinem un rezultat bun şi că a doua manşă se va desfăşura la Cluj peste încă o săptămână. Îmi doresc foarte mult să uităm ce s-a întâmplat sâmbăta trecută şi să mergem cu încredere şi cu speranţă că putem obţine un rezultat bun la Bucureşti", a adăugat el.

Afla mai multe despre: dinamou clujerik lincar 

viewscnt
Articole similare