Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar şi-i pune în cap pe fanii lui U Cluj! "Azi nu am vrut să venim la joc? E foarte sensibilă lumea aici"

Erik Lincar şi-i pune în cap pe fanii lui U Cluj! "Azi nu am vrut să venim la joc? E foarte sensibilă lumea aici"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul Universităţii Cluj, Erik Lincar, s-a apropiat la un punct de Hermannstadt, ocupanta locului secund direct promovabil, şi se aşteaptă la o susţinere mai puternică de pe stadion din partea fanilor.

Erik Lincar le bate obrazul fanilor lui U Cluj

Universitatea Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 2. Oaspeţii au deschis scorul prin Voicu, în minutul 27. Universitatea Cluj a revenit şi s-a impus prin golurile marcate de Ispas ’32, Romeo ’35 şi Boiciuc ’48.

"Mulţumit de rezultat, de puncte. Trebuie să fiu pragmatic, suntem la un punct de Hermannstadt, momentan încercăm să ţinem aproape şi de ce nu la finalul celor cinci meciuri să terminăm în primele două. 

Am încercat să iau poresiunea de pe echipa mea, le-am spus că meciul cu Dinamo  de baraj este asigurat, dar îmi doresc, jucând încă trei jocuri acasă, să obţinem puncte multe şi să promovăm direct.  Nu s-a terminat nimic. S-a terminat play-off-ul? Suntem acolo, suntem în cărţi", a declarat Erik Lincar. 

Spre finalul intervenţiei sale, antrenorul a dorit să sublinieze un aspect prin care i-a atins pe fani. Dezamăgit de asistenţa redusă de la partida cu ilfovenii, Erik Lincar a avut un mesaj puternic pentru suporteri. 

"E foarte sensibilă lumea aici. Azi de ce nu au venit să susţinem echipa? Toată lumea spune că suntem 50.000, 100.000 de fani ai Universităţii. Azi nu am vrut să venim la joc?", a încheiat antrenorul Universităţii Cluj. 

Duminică, în primele două partide ale etapei, Petrolul a învins cu 3-1 Unirea Slobozia şi CSA Steaua a pierdut cu 1-4 confruntarea cu Hermannstadt.

Clasament: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Hermannstadt – 52, 3. Universitatea Cluj – 51, 4. CSA Steaua – 42, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 35

 

Afla mai multe despre: erik lincaru cluju cluj concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare